About

Mijn naam is Suus Levering (22)

Bent u dol op oude, antieke, brocante, vintage en tweedehandse meubelen? Dan bent u bij www.gewoonbysuus.com aan het goede adres. Mijn naam is Suus Levering en sinds 2008 ben ik vol goede ideeën, enthousiasme en plezier begonnen met het opknappen van oude meubels. Ik tover oude en verwaarloosde meubels om in een meubel die eigentijds en uniek zijn.
Mijn creativiteit kwam goed naar voren  tijdens mijn opleiding op het Hout en Meubilering College te Amsterdam. In 2013 ben ik afgestudeerd alsinterieuradviseur/ ontwerpster/ styliste en op dit moment werk ik als stylist en verkoopster in een beddenspeciaalzaak. Het opknappen van meubelen begon als een hobby, maar door het enthousiasme van klanten, familie en vrienden ben ik een officieel bedrijf sinds december 2013.
Gewoonbysuus is een webshop met oude, antiek, brocante, vintage en tweedehandse meubelen. Met demeubels en accessoires van gewoonbysuus haalt u een uniek voorwerp in huis. Elke meubel wordt met zorg opgeknapt en wordt door mij, met oog op styling, hernieuwd.   
Niet alleen meubels, maar ook accessoires voor in huis kunt u vinden op de website van gewoonbysuus. Ik maak onder andere lampenkappen, vogelvoeders, tijdschriften rekken etc. Aanvullend kunt u vaasjes, kussens, plaids en dergelijke in mijn assortiment vinden.
Heeft u een voorwerp of meubel dat u niet kan vinden op mijn website maar heel graag zou willen hebben, dan kunt u mij  een e-mail sturen. U kunt een e-mail sturen naar info@gewoonbysuus.com. Ik ga voor u op zoek of zou het voorwerp zelf kunnen maken, dat hangt af van de opdracht. Stuur een duidelijke beschrijving en voorbeeld foto van wat u zoekt.
Geen zin en tijd omzelf uw meubel op te knappen? Ik doe dat graag voor u! Stuur mij een duidelijke beschrijven van de wensen en een foto van het meubel dan stuur ik u een vrijblijvende offerte. Zie onder het kopje opdrachten wat ik voor andere klanten heb gerestyled.
U kunt Gewoonbysuus ook volgen op facebook zodat u snel op de hoogte bent van de nieuwste artikelen!
'Wat is er mooier dan een meubel met een verhaal'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten